Veriť či neveriť... SIGUT PAVOL

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Stručne o mne

Skôr než začnem rád by som napísal niečo o sebe. Mám 53 rokov som otcom 4roch detí. Mám strednú školu bez maturity. Som elektrotechnik a momentálne pracujem ako zamestnanec manažér technologických zariadení. Mám rád prírodu a chodieval som na hory ako tramp. Veľmi rád cestujem. Každá cesta vo mne vyvoláva veľkú radosť. Pochádzam z obyčajnej robotníckej rodiny a tak isto sme boli štyria dokonca i zloženie traja bratia a sestra sedí i na moju rodinu. Ako som už spomenul môj vek hovorí aj o tom že som zažil aj minule časy, teda socializmus. I keď som nejak neriešil veci toho sa týkajúce, dnes viem, že práve tramping bol akousi rebéliou proti tomuto režimu a zároveň únikom od vecí ako sú, pretvárka pokrytectvo a iné neduhy. Túžba po slobode a túlačky voľnou prírodou, s tými ktorých som mal rád, mi boli balzamom na dušu. Ak by ma malo niečo blízko charakterizovať, potom by to bola nesmierna túžba po slobode...A práve o tom bude môj blog predovšetkým...Mohli by ste začať možno tým, že začnete čítaním v mojom blogu v časti: SUPERMARKETE HODNÔT článkom :1. Kde to začalo. potom pokračuj podľa čísel ďalej. Možno ťa moje otázky na životné otázky, privedú k tvojim vlastný otázkam tvojho života a budeš tak môcť mnohé ovplyvniť a TO LEPŠIEMU. Želám ti príjemné dobrodružstvo.. POKRAČUJ V SUPERMARKET HODNÔT A PODĽA ČÍSEL

Niečo o mne | stály odkaz

Komentáre

  1. Viera Nádej Láska
    trampovanie, spievanie, oddychovanie v lone prírody od nebezpečných uší, lákalo veľmi veľa mladých. Aj mňa. Teším sa na čítanie tých zaujímavo smutných zážitkov.
    publikované: 07.11.2011 21:45:17 | autor: vasilisa26 (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014